Valencia CF27 octubre 2019

Rodrigo: “Ha sigut una jugada fortuïta, caic cap amunt sense voler fer-li mal”

El davanter va anotar el 0-1, però va ser castigat amb targeta roja després d'una acció amb Estupiñán

La cara de Rodrigo era de sorpresa quan en el minut 29 de partit, uns minuts després d'avançar al Valencia CF, se li mostrava la targeta roja després d'una acció amb Estupiñán. El davanter va valorar l'acció a la conclusió del partit, reconeixent que “ha sigut una jugada fortuïta. Hi ha un contacte previ amb ell i en caure, caic boca amunt damunt d'ell, però sense voler fer-li mal ni agredir-li. La interpretació en aquest cas no va ser correcta. No vull generar polèmiques, ni dir que l'àrbitre l'ha fet a posta. És una interpretació, seria irresponsable agredir a un rival per part meua, poc més puc dir”.

Ha parlat amb l'àrbitre? Per què no va protestar?

No he protestat perquè de poc em val, només que l'àrbitre redacte alguna cosa que puga dir-li i siga pitjor. No he parlat amb ell, no es pot parlar, però sí que m'agradaria aclarir que va ser una situació fortuïta.

És expulsió?

No he volgut agredir al jugador, caic boca amunt i ni tan sols li veig.

Més enllà de l'expulsió, com va veure a l'equip?

Sabíem que era un partit complicat, no comencem bé i ens ficaven centres laterals, però ens trobem amb el gol. I amb un menys es va complicar el partit, el dimecres tenim una nova oportunitat i tant de bo aconseguim la victòria.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.