Valencia CF17 enero 2020

Pablo Hernández li va donar al Valencia CF l'última victòria a Mallorca

El conjunt valencianista va segellar el seu últim triomf a Palma en 2011, este diumenge l'únic objectiu és tornar a guanyar

Guanyar, guanyar o guanyar. Eixa és la consigna llançada en el vestuari per a la cita del pròxim diumenge a Son Moix (12 hores), on el Valencia CF no gana des de 2011, quan va sumar els tres punts amb un doblet de Pablo Hernández.

No va ser un partit fàcil, el RCD Mallorca es va avançar en el marcador amb un gol de Ramis, però l'equip no va baixar els braços i es va alçar per a segellar la remuntada. Als 32 minuts, Pablo va marcar amb un potent tir amb cama dreta des de la frontal de l'àrea després de rebre la pilota de cap de Aduriz. Ja en la segona part, Pablo va tornar a batre a Aouate, en esta ocasió amb una rematada al pal curt amb l'esquerrana després d'un bon desmarcatge.

Des d'aquell partit jugat el 5 de març, el conjunt blanc-i-negre ha visitat en dos ocasions a l'equip balear, arrapant un empat la temporada 2011.12 (1-1) i perdent al curs següent (2-0). El Valencia CF, després de l'ascens del RCD Mallorca, torna a Son Moix, on l'únic objectiu serà sumar els tres punts.