07 junio 2019

Espectacular gol de Gayà amb la Roja en el triomf davant Islas Feroe (1-4)

Va ser l'únic valencianista que va jugar i va acabar feliç: “Ha sigut un any redó a tots els nivells, ara ja toca pensar en el partit davant Suècia”

Pas a pas, amb fermesa, José Luis Gayà continua creixent amb la Roja i en el partit d'esta nit davant Isles Feroe, el valencianista va marcar un dels gols, el seu primer amb la selecció Absoluta en el clar triomf per 1-4.

Des del primer minut Gayà va buscar la línia de fons, oferint-se en tot el carril esquerrà per a combinar tant amb Cazorla com amb Isco, abans de finalitzar les accions amb centres a l'àrea. Segur i intel·ligent en la presa de decisions, després del descans li va posar la guinda al seu gran partit amb el seu primer gol amb la Roja.

Era el minut 71 de partit quan una passada del mallorquí Marco Asensio a l'esquena de la defensa, que havia traçat un gran desmarcatge, el va finalitzar Gayà amb un toc subtil a l'eixida del porter local per a enviar la pilota al fons de la xarxa. Parejo i Rodrigo no van jugar.

Gayà: “Tant al Valencia CF com en la Selecció ha sigut un any redó”

Feliç per estrenar-se amb la Roja en el seu cinqué partit, Gayà li va donar molt de valor a la passada que va rebre d'Asensio en l'acció que va culminar amb un toc brillant per a segellar el 1-4 que acabaria sent definitiu. “Mig gol és de Marco”, va reconéixer el valencianista, “em va ficar una passada increïble i que vaig poder culminar. És clar que el més important era la victòria, anava a ser un partit difícil pel camp i perquè ells s'anaven a tancar, però l'equip ha sigut superior en molts aspectes”.

Després d'una temporada espectacular, al futbolista de Pedreguer només li queda el partit del pròxim dilluns davant Suècia per a finalitzar la temporada, però fins ara “ha sigut un any redó a tots els nivells, personal tant al Valencia CF com en la selecció. Ara a rematar la faena contra Suècia, serà el partit més difícil del grup”.