VCF Femení06 marzo 2022

Derrota del VCF Femení davant el Madrid CFF (1-0)

Les locals van marcar en el minut 41 l'únic gol del xoc

El VCF Femení va veure tallada la seua ratxa de 7 punts en els últims tres partits al no aconseguir sumar en el duel contra el Madrid CFF, que amb un solitari gol de Geyse en el minut 41 va portar els tres punts en lliça.

El joc durant el primer quart d'hora del duel es desenvolupava de forma molt travada, amb moltes faltes, poca continuïtat i sense un equip dominador clar, encara que el Madrid CFF anava cultivant major pes ofensiu penjant molts balons a l'àrea.

La primera oportunitat destacable per al VCF Femení arribava en el minut 23, quan Candela resolia amb un xut dins de l'àrea, que marxava desviat per poc. En el 26, era el torn de les locals, amb un xut de Bonsegundo a l'esquadra.

Geyse sí que encertava en la diana en el minut 41 i posava el 1-0 en el marcador, amb un potent tir creuat, desequilibrant la igualtat regnant. Amb avantatge per la mínima per a les de María Pry finalitzava la primera part.

Ja en la segona meitat, tocava remar a contracorrent a les d'Andrea Esteban. El temps anava a passant sense sobresalts per a cap portera. L'encontre estava sent un calc dels primers 45 minuts quant a poc dinamisme.

E. Jansen estava a punt de trencar eixa situació en el minut 72, però la defensa madrilenya impedia la seua rematada després d'un bon centre d'Asun.

El VCF Femení ho continuava intentant enfront d'un Madrid CFF que estava defensant-se amb solvència. L'1-0 anava a ser el resultat definitiu.

El pròxim partit, en el Puchades contra el Villarreal CF, a les 17 h del dissabte 12 de març.

Fitxa Tècnica

1-Madrid CFF: Natalia, Antonia, Mónica, Lauren, Laurita (Itziar, min.85), Bonsegundo, Silvia R., Young Ju, Albuquerque (Nuria, min.81), Gabi Nunes, Geyse (Lucía, min.81).

Banqueta: Paola, Lucía, Nuria, Ebba, Michelle, Rikke, Mari Carmen, Itziar

Entrenadora: María Pry.

0-VCF Femenino: Enith, Kerlly R., B. Beltrán, M. Jiménez (Aguado, min.73), M. Carro, A. Torrodà, Candela, Salmi (Olga, min.80), Esther (Ainhoa, min.61), Asun, E. Jansen.

Banqueta: Leire, Pujadas, Irene, Ainhoa, Emma, Olga, Aguado.

Entrenadora. Andrea Esteban.

Gols: 1-0, Geyse (min.41).

Àrbitres: principal, Elena Casal (CT Gallego); asistent 1, Tania Fente (CT Gallego); asistent 2, Lorena Novas (CT Gallego); quarta àrbitre, Sandra González (CT Madrileño). Tarjeta amarilla a M. Jiménez (min.34) y Geyse (min.39).

Incidències: partit corresponent a la jornada 23 de la Primera Iberdrola 2021.22, celebrat en l'estadi José Luis de la Hoz-Matapiñonera.