Valencia CF18 octubre 2022

CRÒNICA | Empat entre el Sevilla FC i el Valencia CF (1-1)

Cavani va avançar als nostres en els primers minuts de joc

Empat entre el Sevilla FC i el Valencia CF (1-1) en el Sánchez Pizjuán. Els nostres sumen un punt en una eixida exigent i després d'un partit en el qual Cavani va posar per davant al Valencia CF, que va fer mèrits per a augmentar fins i tot la diferència en el marcador i encarrilar victòria durant el primer temps, però el Sevilla FC, que es va bolcar sobre la porteria de Mamardashvili en la segona part, va aconseguir empatar en els últims minuts de joc. El Valencia CF disposaria d'un penal en el minut 101, però Bono li va negar el gol a Gayà amb una gran estirada. Després d'aquest resultat, l'equip posa el focus des de ja en la trobada de la Jornada 11 de LaLiga, que tindrà lloc aquest pròxim dissabte davant el RCD Mallorca al Camp de Mestalla.

Només cinc minuts va necessitar Cavani per a avançar al Valencia CF en el Sánchez Pizjuán. L'uruguaià, amb el seu doblet davant l'Elx CF, va demostrar que ha destapat el pot dels gols i a Sevilla aprofitava un gran centre de Foulquier des de la dreta per a cabotejar a la xarxa. Tercera fletxa del ‘7’, que materialitzava el bon inici del Valencia CF en el marcador. El Sevilla FC va tractar de reaccionar prompte a través de Rafa Mir amb un contraatac a l'espai i un tret potentíssim del davanter que Mamardashvili va enviar a córner amb una gran demostració de reflexos.

Els mateixos homes tornarien a protagonitzar una jugada decisiva segons després que tornaria a encimbellar al portera del València CF. I és que Rafa Mir va cabotejar a boca de canó en l'àrea xicoteta, però la resposta del georgià va ser extraordinària: una mà on només ell pot arribar per a detindre la pilota sobre la línia de gol i allunyar-lo de la porteria. Vaja dues parades de Mamardashvili! Si el Sevilla FC estrenyia, el Valencia CF també faria el propi amb un tret creuat de Lli aprofitant un error en l'eixida del conjunt local, però Bono el va desviar prou per a enviar-lo a córner.

A la mitja hora de joc, buscant la reacció, el Sevilla FC va moure la banqueta i va donar entrada a Jesús Navas, però el Valencia CF continuaria protagonitzant accions d'atac sobre l'àrea del conjunt local. Fins i tot, anotaria el segon punt en una jugada combinada en la qual Cavani va llançar a Lli amb un taconazo a l'esquena de la defensa sevillista, però el gol no pujaria al marcador per fora de joc. El mateix succeiria més tard, mateix disgust per al Sevilla FC amb una miqueta de Rafa Mir que també seria anul·lat per posició irreglamentaria.

Passaven els minuts i Mamardashvili amb les seues parades mantenia ferma al Valencia CF en els moments més difícils. Estrenyia el conjunt local, que va disposar d'una ocasió molt clara a l'hora de partit, un tret que va traure Gayà baix pals. En el 67’, Gudelj va estavellar la pilota en un córner contra el travesser de la porteria dels nostres. El Valencia CF resistia en el moment més complicat, però en el 86’ Lamela va empatar per al Sevilla FC després de molt insistir en un servei de cantonada.

El Valencia CF, en un partit competit de principi a fi, no va deixar de buscar la victòria i Justin Kluivert va protagonitzar un contraatac en el temps afegit que va acabar, després de passar pel VAR, en penal per una espenta sobre Thierry. Bono, amb una gran estirada, li va negar el gol a Gayà en el 101’. Repartiment de punts i el València CF buscarà retrobar-se amb la victòria aquest dissabte a Mestalla.

Fitxa tècnica

1. SEVILLA FC: Bono, Montiel (Lamela, 46’), Carmona (Jesús Navas, 31’), Nianzou (Salas, 58’), Acuña (Delaney, 46’), Gudelj, Isco (Rakitic, 70’), Óliver Torres, Alex Telles, Papu Gómez i Rafa Mir.

1. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry R, Diakhaby, Cömert, Gayà, Hugo Guillamón, Yunus Musah (André Almeida, 75’), Ilaix Moriba (Gabriel Paulista, 75’), Foulquier (Nico, 72’), Samuel Lino (Justin Kluivert, 63’) i Cavani (Marcos André, 63’).

GOLES: 0-1 Cavani, 5’; 1-1 Lamela, 86’.