Valencia CF24 enero 2021

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant l'Atlètic de Madrid (3-1)

Uros Racic, amb un golàs, va avançar als nostres en el Metropolità, però el conjunt blanc-i-roig va aconseguir donar la volta al marcador en el segon temps

Derrota del Valencia CF davant l'Atlètic de Madrid per 3 gols a 1. Els nostres van quallar una gran primera part barallant amb valentia, jugant la pilota amb bon criteri i avançant-se amb un golàs per a emmarcar, obra de Uros Racic. La canonada del serbi i les bones sensacions del primer temps, no obstant això, no serien suficients per a sumar en el Metropolità. L'Atlètic va aconseguir empatar per mediació de Joao Félix minuts després en un córner i en el segon temps, on van ser superiors, Luis Suárez primer i Correa després li van donar la volta al marcador. Pese al resultat desfavorable, el Valencia CF va tractar d'empatar fins al final. L'equip buscarà retrobar-se amb la victòria este dimecres davant el Sevilla FC en els huitens de la Copa del Rei.

El Valencia CF va eixir a la gespa Metropolitana amb personalitat i concentració a la recerca dels tres punts davant l'Atlètic de Madrid, un equip que només ha perdut un partit en el que va de campionat. Jaume Domènech va ser el primer protagonista del partit amb una gran parada davant Giménez en la primera acció de perill i l'equip va començar molt ben plantat, barallant amb personalitat. Després d'un bon inici, en el minut 11 va aparéixer Uros Racic per a estrenar-se en la competició i avançar als nostres amb una canonada que pot ser, sens dubte, un dels gols de LaLiga. El serbi va rebre la passada de Gayà i, sense pensar-s'ho dues vegades, va enviar la pilota a l'esquadra de la porteria de Oblak amb l'esquerrana. Imparable.

La bona primera part dels nostres quedaria en empat, tot es decidiria en el segon temps on l'Atlètic seria superior. Simeone va retirar a Vrsaljko després del descans, conscient que estava en problemes, i en els primers minuts del segon acte Javi Gracia va haver de retirar a Diakhaby per malalties físiques. L'Atlètic no tardaria a colpejar de nou en una jugada en la qual va aconseguir eixir airós de la pressió valencianista i que Luis Suárez aprofitaria per a donar-li la volta al marcador amb un tret al pal llarg de la porteria de Jaume Domènech. El Valencia CF va buscar l'empat, però no va aconseguir tornar a batre a Oblak. En el 71’ el conjunt local va tornar a demostrar la seua eficàcia anotant el tercer i definitiu per mediació d'Ángel Correa.

Fitxa tècnica:

3. Atlético de Madrid: Oblak, Vrsaljko (Renan Lodi, 46’), Josema Giménez, Savic, Hermoso, Koke, Marcos Llorente (Kondogbia, 75’), Carrasco, Lemar (Torreira, 85’), Joao Félix (Correa, 62’) i Luis Suárez.

1. Valencia CF: Jaume Domènech, Thierry Correia, Diakhaby (Hugo Guillamón, 47’), Gabriel Paulista, Gayà, Racic (Koba Leïn, 79’), Carlos Soler, Yunus Musah (Jason, 79’), Cheryshev (Guedes, 57’), Manu Vallejo (Gameiro, 79’) i Maxi Gómez.

Gols: 0-1 Racic, 11’; 1-1 Joao Félix, 22’; 2-1 Luis Suárez, 54’; 3-1 Correa, 71’.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.