Valencia CF21 agosto 2022

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant l'Athletic Club (1-0)

Derrota del Valencia CF davant l'Athletic Club per 1 gol a 0 en l'Estadi de San Mamés. Els nostres tornen de Bilbao sense sumar tot i els esforços de l'equip en un partit igualat, on el Valencia CF va generar un bon joc, insistint en la idea de Gattuso de consolidar una identitat, i en el qual el conjunt local es va imposar a base d'efectivitat amb un tret de Berenguer des de fora de l'àrea.

Tot i el resultat final, el Valencia CF va saber competir, ho va intentar fins al final i va disposar d'una ocasió claríssima en els últims instants en les botes de Marcos André, però la pilota va eixir fregant el pal. L'equip buscarà retrobar-se amb els tres punts la pròxima jornada davant l'Atlètic de Madrid al Camp de Mestalla.

Samu Castillejo protagonitzava la primera acció de perill en San Mamés amb una contra ben executada i el Valencia CF generava bon joc en una primera meitat de domini altern i intercanvi d'oportunitats, però just abans del descans seria el conjunt local qui aconseguiria avançar-se en el marcador amb un tret de mitja distància de Berenguer.

Després del descans l'equip va tractar de reaccionar i a l'hora de partit, en un dels moments més agitats de la tarda, el partit va estar a punt de passar del 1-0 al 1-1 i posteriorment al 2-0 en la mateixa jugada. Primer Maxi Gómez i després Samuel Lino es van quedar molt prop d'arribar a una bona pilota de Thierry que es va passejar per l'àrea petita dels lleons, que armarien l'atac ràpid, desbaratat per Gabriel Paulista en l'àrea valencianista.

Buscava l'empat el Valencia CF i Gattuso va donar entrada a homes de refresc des de la banqueta com Nico, Lato, Marcos André o Foulquier tractant de donar la volta al partit, però el marcador no tornaria a moure's. L'àrbitre va perdonar l'expulsió a Muniain en una jugada en la qual va caçar el turmell de Samu Castillejo i Williams va marcar un gol que l'àrbitre anul·laria per fora de joc.

El Valencia CF ho va intentar fins al final, donant-lo tot en un escenari molt exigent i en els últims minuts va disposar d'una bona rematada de Marcos André, però la pilota no entraria en la porteria de l'Athletic. Pròxim partit, Valencia CF – Atlètic de Madrid al Camp de Mestalla.