Valencia CF22 septiembre 2021

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el Sevilla FC (3-1)

Hugo Duro, autor del gol valencianista

Dura derrota del Valencia CF davant el Sevilla FC en el Ramón Sánchez-Pizjuán per 3 gols a 1. El conjunt local es va imposar en un inici de partit en el qual va marcar tres gols i que va pesar massa. Hugo Duro va respondre amb una gran volea i va retallar distàncies. El Valencia CF va millorar en la segona part, però els esforços i el punt d'honor de l'equip, que va competir fins al xiulet final tractant d'obrar una remuntada, no serien suficients per a canviar el signe de la trobada. Després d'aquest resultat, el València CF posa el focus des de ja en el partit del dissabte al Camp de Mestalla davant l'Athletic Club, on intentarà retrobar-se amb la victòria.

El partit es va posar costa amunt des dels primers minuts. El Sevilla FC va aprofitar ràpidament un contraatac pel corredor interior per a avançar-se amb un gol de Papu Gómez. A l'habitació d'hora de joc, el conjunt local ampliaria diferències en el marcador en una jugada en la qual un centre des de la dreta s'enverinaria per a sorprendre a tots i Rafa Mir va anotar el tercer. Malgrat els tres gols encaixats el Valencia CF es va recompondre, va millorar en l'últim quart d'hora de la primera part i Hugo Duro retallaria distàncies amb una volea amb l'esquerrana.

El resultat valia per al Sevilla FC, però no per al Valencia CF, que va estrényer en la segona part a la recerca del gol de l'esperança i la il·lusió per a tractar d'igualar forces. Després del descans els nostres tractaven de canviar les coses amb algun revulsiu des de la banqueta. Van entrar Diakhaby i Yunus Musah, Hugo Duro es va situar en punta al costat de Maxi Gómez i Guedes en banda esquerra. A l'hora de partit, després d'una rematada perillosa de Diakhaby a pilota parada, Bordalás cridava a Marcos André i Koba Leïn, i en els últims minuts entraria Manu Vallejo. L'equip no es va rendir i l'intentaria fins al final, però el marcador no tornaria a moure's.

Fitxa tècnica

3. SEVILLA FC: Bono, Montiel (Jesús Navas, 56’), Kounde, Diego Carlos, Rekik, Fernando (Gudelj, 76’), Papu Gómez, Jordán (Rakitic, 56’), Lamela, Lucas Ocampos (Delaney, 68’) y Rafa Mir (En-Nesyri, 56’).

1. VALENCIA CF: Mamardashvili, Foulquier, Gabriel Paulista, Alderete (Diakhaby, 46’), Lato, Hugo Guillamón, Wass (Koba Leïn, 56’), Jason (Yunus Musah, 46’), Hugo Duro (Manu Vallejo, 80’), Guedes (Marcos André, 56’) y Maxi Gómez.

GOLS: 1-0 Papu Gómez, 3’; 2-0 Lato (p. p.), 14’; 3-0 Rafa Mir, 22’; 3-1 Hugo Duro, 31’.