Valencia CF19 septiembre 2021

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el Real Madrid (1-2)

Després d'un partit molt sòlid dels nostres, el conjunt visitant remunta en els últims minuts el gol d'Hugo Duro

Derrota del Valencia CF davant el Real Madrid (1-2) en una nit en la qual la victòria va estar molt a prop, però es va escapar en els últims minuts. Mestalla va vibrar amb una altra gran posada en escena a nivell col·lectiu i en la qual a punt van estar de quedar-se els tres punts a casa després del punt d'Hugo Duro, però els gols de Vinicius i Benzema van donar la volta a la trobada en els últims instants. El partit es va escapar en la recta final, però el sacrifici, l'esforç i la personalitat que va demostrar l'equip marquen la línia per a continuar barallant en els pròxims partits.

La trobada va ser molt disputat des del primer minut fins al final. Tots dos equips arribaven a la cita com colíderes de LaLiga, decidits a mirar-se als ulls sense cap mena de complex i competir fins al final per tres punts importantíssims en un escenari d'excepció, Mestalla, que registrava un ambient espectacular, fregant el ple en una nit en la qual el valencianisme va gaudir amb l'equip.

Al quart d'hora de joc el Valencia CF va patir un contratemps, la lesió de Carlos Soler, que cedia el seu lloc a Yunus Musah. Sense Gayà ni Soler, dos dels capitans i referències, l'equip encara perdria després un altre actiu important com Thierry Correia, mentisques que Carvajal cauria també lesionat per part de l'equip visitant. Però si alguna cosa ha demostrat fins ara aquest Valencia CF és capacitat de resistència, solidesa i caràcter competitiu per a enfrontar-se a qualsevol situació de dificultat.

Al caient de la mitja hora de joc Foulquier va posar una passada en profunditat perquè correguera Maxi Gómez, l'uruguaià va caure en l'àrea i Mestalla va reclamar penal, però el VAR no va veure gens punible. Ho intentaven els nostres i si abans es va quedar a prop, Maxi Gómez a punt va estar de cobrar-se la revenja amb un centre perillosíssim al qual no va arribar Hugo Duro per qüestió de mil·límetres.

Abans del descans va arribar l'acció més clara per als nostres. Gabriel Paulista es va imposar a tots en el salt, va cabotejar amb potència un centre de Wass i només Courtois, sobre la mateixa línia de gol, va evitar el 1-0. Si el Valencia CF va acabar el primer temps amb bones sensacions, després del pas per vestuaris va tornar reforçat. Yunus, molt actiu, superava rivals per dreta i Mestalla es llepava amb un míssil que Guedes va manar molt prop de l'esquadra de la porteria madridista.

Passada l'hora de joc va arribar el moment d'èxtasi. Hugo Duro caçava una pilota en l'àrea i va manar un potentíssim zurdazo creuat al fons de la xarxa de la porteria de Courtois. S'avançava el València CF, però en els últims minuts, primer Vinicius i després Benzema, van donar la volta al marcador, amargant una nit en la qual el València CF a punt va estar d'aconseguir la victòria i col·locar-se líder en solitari de LaLiga.

Fitxa tècnica

1. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry Rendall (Toni Lato, 22’), Gabriel Paulista, Omar Alderete, Foulquier, Hugo Guillamón, Wass, Hugo Duro (Marcos André, 79’), Carlos Soler (Yunus Musah, 14’), Guedes (Helder Costa, 78’) y Maxi Gómez (Racic, 79’).

2. REAL MADRID CF: Courtois, Carvajal (Lucas Vázquez, 22’), Militao, Alaba, Nacho, Casemiro (Rodrygo, 67’), Modric (Camavinga, 67’), Valverde (Isco, 78’), Hazard (Jovic, 78’), Vinícius y Benzema.

GOLS: 1-0 Hugo Duro, 66’; 1-1 Vinícius, 86’; 1-2 Benzema, 88’.