Valencia CF22 octubre 2022

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el RCD Mallorca (1-2)

Cavani va anotar el gol valencianista a l'inici del segon temps

Derrota del Valencia CF davant el RCD Mallorca (1-2) en el partit de la jornada 11 de LaLiga disputat al Camp de Mestalla. Els nostres van buscar la victòria en un partit disputat de principi a fi, en el qual van controlar el joc durant la primera meitat i van aconseguir avançar-se per mediació de Cavani, que va transformar un penal després del descans. La ràpida reacció del RCD Mallorca va tornar a equilibrar el marcador, que malgrat els intents del Valencia CF es mantindria en empat a un gol durant tot el segon temps, fins que Kang In, amb una jugada individual dins de l'àrea, va anotar el 1-2 definitiu. L'equip buscarà la victòria dissabte que ve contra l'FC Barcelona al Camp de Mestalla (21.00).

El primer temps va ser un exercici de control per part del Valencia CF, encara que sense grans ocasions sobre la porteria rival. Els nostres van tractar per tots els mitjans de buscar els camins cap a la porteria de Rajkovic. Després de l'empat davant el Sevilla FC, eixien a la gespa de Mestalla amb l'objectiu entre cella i cella de retrobar-se amb la victòria. Els primers minuts, no obstant això, suposarien un revés per a l'equip i a més en forma de lesió. Diakhaby hauria de retirar-se per molèsties físiques i deixaria el seu lloc a Cenk Ozkayar.

Es va veure un Valencia CF intens, amb ganes de proposar i amb Yunus protagonitzant una incursió clara dins de l'àrea al quart d'hora de joc, tractant de superar l'entramat defensiu del conjunt balear, no obstant això, el resultat inicial es mantindria durant tota la primera part i el partit es va anar al descans amb 0-0.

Si bé el Valencia CF, malgrat els seus esforços, no havia aconseguit protagonitzar aproximacions clares de perill sobre la porteria del RCD Mallorca, la veritat és que tampoc havia patit arrere. Mereixia més l'equip i l'exercici de resistència del conjunt visitant acabaria en el minut 50, quan el València CF va aconseguir desequilibrar la balança en un contraatac canalitzat per Samuel Lino, derrocat en l'àrea per la defensa del RCD Mallorca.

Cavani va perforar la porteria del conjunt visitant sense donar opció al porter del conjunt balear i va avançar al València CF en el marcador. L'uruguaià signa el seu quart gol en tres partits per a continuar impulsant al València CF, que compta amb una assegurança sota els pals com Mamardashvili, que exhibiria els seus reflexos a l'hora de partit per a contindre al RCD Mallorca. Minuts després, el conjunt visitant aconseguiria tornar a empatar, també des dels onze metres.

Amb el 1-1, EL RCD Mallorca es va reafirmar en el seu guió de partit, tractant de negar al Valencia CF qualsevol possibilitat d'atacar la seua porteria. Cavani va tindre en les seues botes mancant deu minuts una de les accions més clares del partit, una pilota pràcticament a boca de canó que va aconseguir detindre el porter rival. El 2-1 no arribava malgrat els intents dels nostres i finalment, en una jugada aïllada en l'àrea, el RCD Mallorca va anotar el 1-2 definitiu per mediació de Kang In.

Fitxa tècnica

1. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry R., Gabriel Paulista, Diakhaby (Cenk Ozkayar, 4’), Gayà, Yunus Musah, Nico (Hugo Guillamón, 67’), André Almeida (Marcos André, 74’), Justin Kluivert (Hugo Duro, 74’), Samuel Lino i Cavani.

2. RCD MALLORCA: Rajkovic, Maffeo, Valjent (Nastasic, 76’), Raíllo, Copete (Dani Rodríguez, 55’), Jaume Costa (Giovanni González, 79’), Battaglia (Diedhiou, 55’), Iñigo Ruiz de Galarreta, Antonio Sánchez (Baba, 55’), Kang In i Muriqi.

GOLES: 1-0 Cavani (p.), 52’; 1-1 Muriqi, 66’; 1-2 Kang In, 83’.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.