Valencia CF31 diciembre 2021

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el RCD Espanyol (1-2)

Omar Alderete, autor del punt valencianista

Derrota del Valencia CF davant el RCD Espanyol en una vesprada en la qual els nostres van fer mèrits per a almenys no perdre. La cabotada d'Omar Alderete, que va perforar la porteria rival després del descans, avançava als nostres en una trobada que va fer un tomb en els minuts finals quan tot semblava encaminat cap a la victòria. Raúl de Tomás va empatar des del punt de penal i Javi Puado va anotar el 1-2 definitiu en el 88’. El calendari de competició no es deté i després d'aquest partit toca reaccionar al més prompte possible per a recuperar la bona dinàmica de resultats a les portes d'un 2022 ple de reptes exigents.

El Valencia CF va protagonitzar una bona arrancada de partit amb un domini que a punt va estar de fructificar en un gol als nou minuts de joc, quan Hélder Costa, després d'una gran jugada individual va enviar un centre precís, directe al cor de l'àrea perquè Hugo Duro cabotejara contra el pal de la porteria de Diego López. Amb el pas dels minuts, el RCD Espanyol va igualar la intensitat dels nostres i la trobada va anar equilibrant-se, donant lloc a un alt ritme de partit, encara que sense grans ocasions de perill.

Amb el resultat inicial es va arribar al descans i després del pas per vestuaris el conjunt català va estar molt prop d'avançar-se. El va fer amb una jugada en la qual va sorprendre a tots i que va propiciar un mà a mà entre Raúl de Tomás i Cillessen. La pilota va marxar desviat per damunt del travesser i després de l'esglai, el Valencia CF es va recompondre ràpidament. En un molt bon centre des de l'esquerra novament signat per Hélder Costa, Omar Alderete es va imposar per l'aire a tots en l'àrea i va cabotejar amb una rematada potentíssima per a avançar al Valencia CF.

En la recta final del partit, el RCD Espanyol va estrényer a la recerca del punt de l'empat i en el 81’ Carreras va ser derrocat dins de l'àrea valencianista. L'àrbitre va assenyalar penal, va expulsar a Hugo Duro i Raúl de Tomás no va fallar des dels onze metres. En el 88’, Javi Puado va desequilibrar la balança a favor del conjunt visitant. L'equip va intentar sumar almenys un punt en els instants finals i Rubén Iranzo va poder tornar a empatar, però la seua rematada es va estavellar contra el travesser.

Fitxa tècnica

1. VALENCIA CF: Cillessen, Thierry R. (Rubén Iranzo, 78’), Hugo Guillamón, Omar Alderete, Jesús Vázquez (Piccini 67’), Carlos Soler, Wass (Koba Leïn, 85’), Hélder Costa (Cheryshev, 84’), Hugo Duro, Guedes i Maxi Gómez.

2. RCD ESPANYOL: Diego López, Aleix Vidal (Jofre Carreras, 81’), Sergi Gómez, Leandro Cabrera, Adrià Pedrosa, Keidi Bare, Sergi Darder, Melamed (Óscar Gil, 71’), Embarba (Puado, 62’), Loren Morón (Landry Dimata, 71’) i Raúl de Tomás.

GOLS: 1-0 Omar Alderete, 51’; 1-1 Raúl de Tomás (p), 83’; 1-2 Puado, 88’.

ÀRBITRE: Sánchez Martínez (C. Murciano). Va amonestar Thierry, Guedes, Melamed, Wass, Rubén Iranzo, Óscar Gil, Adrià Pedrosa i Cillessen. Va expulsar Hugo Duro.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.